ORIëNTAL PIZZERIA & SHOARMA

ORIëNTAL PIZZERIA & SHOARMA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriëntal Pizzeria & Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

11 feb 2022 om 20:46 Altijd weer blij met mijn heerlijke kipfilet schotel!
7 feb 2022 om 12:56 Good food but the service was pretty terrible. Ordered meals for a specific time, but the wrong order was delivered. It took me several phone calls to both the restaurant and Thuisbezorgd to eventually have my food 3 hours later than I needed it.
17 okt 2021 om 19:37 Wat een ongelofelijke tegenvaller! De friet was koud en de shoarma met enorm veel vette stukken erin! Lang geleden dat we zo vies hebben gegeten
10 okt 2021 om 16:10 Betaald voor 2 ayran, maar 1 gekregen. Later opgebeld om te vragen voor tweede ayran en dan te horen krijgen dat ik er maar 1 betaald heb. Mensen kunnen volgens mij geen bonnen lezen of optellen.
13 sep 2021 om 19:37 Alles was heerlijk!! Netjes op orde
19 jun 2021 om 16:44 Best in Eindhoven
13 jun 2021 om 18:17 was besteld voor 12:30 geleverd 13:05. gebeld rond 12:30 reactie was dat ik bij thuisbezoegt moest zijn niet bij hun.
2 jun 2021 om 20:02 super eten en goed op temp
19 mei 2021 om 20:21 keigoed, erg warm en super lekker
14 mei 2021 om 8:51 Heerlijke pizza's en shoarma voor een eerlijke prijs! Daarnaast ook kei lekkere uiensaus!!
7 mei 2021 om 17:51 Sorry was echt niet te eten! Friet was klets nat, en vlees was abnormaal taai.